Nohutsuz tarhana yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Özellikle yoğurt ve un seçiminde dikkat etmem gereken noktalar neler? Ayrıca sebzelerin hazırlanmasıyla ilgili nelere dikkat etmeliyim? Fermentasyon sürecinin nasıl olması gerektiği de önemli; bu konuda önerilerin var mı? Kurutma aşaması ve saklama koşulları hakkında da bilgi verirsen çok sevinirim. Evde sağlıklı bir nohutsuz tarhana yapmak için mutlaka bilmem gereken başka püy noktaları var mı?
Nohutsuz tarhana yaparken hangi malzemeleri kullanmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Özellikle yoğurt ve un seçiminde dikkat etmem gereken noktalar neler? Ayrıca sebzelerin hazırlanmasıyla ilgili nelere dikkat etmeliyim? Fermentasyon sürecinin nasıl olması gerektiği de önemli; bu konuda önerilerin var mı? Kurutma aşaması ve saklama koşulları hakkında da bilgi verirsen çok sevinirim. Evde sağlıklı bir nohutsuz tarhana yapmak için mutlaka bilmem gereken başka püy noktaları var mı?
Cevap yaz