Yoğurtlu mantı çorbasını yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten de nohut eklemeden de harika bir lezzet elde edebileceğinizi düşünüyor musunuz? Hamurunu hazırlarken su miktarını kontrol etmek önemli, değil mi? Ayrıca, yoğurtlu sosun kremamsı bir kıvamda olması için çırparak kullanmanın faydalı olacağını duydum. Çorbanın lezzetini artırmak için et suyu kullanmak fikri de çok hoşuma gitti. Peki, siz hangi iç harcı tercih edersiniz mantılarınızda?
Yoğurtlu mantı çorbasını yapmayı düşündüğünüzde, gerçekten de nohut eklemeden de harika bir lezzet elde edebileceğinizi düşünüyor musunuz? Hamurunu hazırlarken su miktarını kontrol etmek önemli, değil mi? Ayrıca, yoğurtlu sosun kremamsı bir kıvamda olması için çırparak kullanmanın faydalı olacağını duydum. Çorbanın lezzetini artırmak için et suyu kullanmak fikri de çok hoşuma gitti. Peki, siz hangi iç harcı tercih edersiniz mantılarınızda?
Cevap yaz