Kemikli etli nohut yemeği tarifinin detaylarını okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle nohutların bir gece önceden ıslatılması gerektiği kısmı çok önemli, çünkü bu adımın pişirme süresini kısalttığını belirtmişsiniz. Kuzu eti kullanmanın yemeğe zengin bir tat katacağına da katılıyorum. Domateslerin olgun ve sulu olması gerektiğini vurgulamanız da harika, çünkü bu tarz yemeklerde malzemelerin kalitesi oldukça etkili. Servis önerileri de çok işlevsel, pilav veya bulgur pilavı ile sunulması, yemeyi daha da keyifli hale getirecektir. Peki, yemeği pişirirken herhangi bir ek baharat öneriniz var mı?
Kemikli etli nohut yemeği tarifinin detaylarını okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle nohutların bir gece önceden ıslatılması gerektiği kısmı çok önemli, çünkü bu adımın pişirme süresini kısalttığını belirtmişsiniz. Kuzu eti kullanmanın yemeğe zengin bir tat katacağına da katılıyorum. Domateslerin olgun ve sulu olması gerektiğini vurgulamanız da harika, çünkü bu tarz yemeklerde malzemelerin kalitesi oldukça etkili. Servis önerileri de çok işlevsel, pilav veya bulgur pilavı ile sunulması, yemeyi daha da keyifli hale getirecektir. Peki, yemeği pişirirken herhangi bir ek baharat öneriniz var mı?
Cevap yaz