Duduklu nohutun lezzeti gerçekten de çok özel değil mi? Özellikle yüksek protein içeriği ve lifli yapısı ile sağlıklı bir besin kaynağı olması, onu diyetimde sıkça tercih etmemi sağlıyor. Peki, önceden ıslatmak pişirme süresini kısaltıyor gibi görünüyor. 6-8 saat beklettikten sonra pişirme yöntemlerinden hangisini denemek istersiniz? Tencerede mi yoksa düdüklü tencerede mi pişirmek daha cazip geliyor? Ayrıca, nohutun kalp sağlığına faydası olduğunu öğrendiğimde, onu daha sık tüketmeye karar verdim. Sizin de böyle bir deneyiminiz oldu mu?
Duduklu nohutun lezzeti gerçekten de çok özel değil mi? Özellikle yüksek protein içeriği ve lifli yapısı ile sağlıklı bir besin kaynağı olması, onu diyetimde sıkça tercih etmemi sağlıyor. Peki, önceden ıslatmak pişirme süresini kısaltıyor gibi görünüyor. 6-8 saat beklettikten sonra pişirme yöntemlerinden hangisini denemek istersiniz? Tencerede mi yoksa düdüklü tencerede mi pişirmek daha cazip geliyor? Ayrıca, nohutun kalp sağlığına faydası olduğunu öğrendiğimde, onu daha sık tüketmeye karar verdim. Sizin de böyle bir deneyiminiz oldu mu?
Cevap yaz