Sucuklu nohut yemeği tarifini okudum, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Nohutun ıslatılması çok önemli bir adım, bunu her zaman yapıyor musun? Ayrıca, sucukları kavururken çıkan yağın yemeğe lezzet katması harika bir detay. Sarımsak ve soğanın eklenmesiyle birlikte o muhteşem aromayı düşünemiyorum bile! Domateslerin eklenmesiyle birlikte oluşturduğu sosun lezzeti de oldukça önemli, sen genelde taze domates mi kullanıyorsun yoksa salça mı tercih ediyorsun? Son pişirme aşamasında nohutların yumuşaması için dikkat ettiğin bir püf noktası var mı? Servis önerisi olarak pilav ya da ekmek ile sunulması da çok güzel, özellikle kış aylarında sıcak bir yemek olarak harika bir seçim. Bu tarifle misafirlerin için hazırlamak iyi bir fikir gibi görünüyor, sen ne düşünüyorsun?
Sucuklu nohut yemeği tarifini okudum, gerçekten çok iştah açıcı görünüyor. Nohutun ıslatılması çok önemli bir adım, bunu her zaman yapıyor musun? Ayrıca, sucukları kavururken çıkan yağın yemeğe lezzet katması harika bir detay. Sarımsak ve soğanın eklenmesiyle birlikte o muhteşem aromayı düşünemiyorum bile! Domateslerin eklenmesiyle birlikte oluşturduğu sosun lezzeti de oldukça önemli, sen genelde taze domates mi kullanıyorsun yoksa salça mı tercih ediyorsun? Son pişirme aşamasında nohutların yumuşaması için dikkat ettiğin bir püf noktası var mı? Servis önerisi olarak pilav ya da ekmek ile sunulması da çok güzel, özellikle kış aylarında sıcak bir yemek olarak harika bir seçim. Bu tarifle misafirlerin için hazırlamak iyi bir fikir gibi görünüyor, sen ne düşünüyorsun?
Cevap yaz