Nohutlu et haşlama tarifini okurken, bu yemeği denemek için sabırsızlandım. Özellikle nohudun bir gece önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek, pişirme süresini kısaltacağı için çok pratik bir detay. Acaba etin tazeliği ve yağısız olması ne kadar önemli? Kuzu eti kullanmanın lezzeti artırdığı belirtilmiş, ben de bu tercih ile daha yumuşak bir sonuç elde eder miyim? Ayrıca, yemeği pişirdikten sonra dinlendirme önerisi gerçekten lezzetleri birleştirecek mi? Yanında pilav veya makarna ile servis etmenin yanı sıra, yoğurtla birlikte sunmak da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Bu tarife sadık kalıp kalmayacağım merak ediyorum, zira eklemeler yapmayı da seviyorum!
Nohutlu et haşlama tarifini okurken, bu yemeği denemek için sabırsızlandım. Özellikle nohudun bir gece önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek, pişirme süresini kısaltacağı için çok pratik bir detay. Acaba etin tazeliği ve yağısız olması ne kadar önemli? Kuzu eti kullanmanın lezzeti artırdığı belirtilmiş, ben de bu tercih ile daha yumuşak bir sonuç elde eder miyim? Ayrıca, yemeği pişirdikten sonra dinlendirme önerisi gerçekten lezzetleri birleştirecek mi? Yanında pilav veya makarna ile servis etmenin yanı sıra, yoğurtla birlikte sunmak da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Bu tarife sadık kalıp kalmayacağım merak ediyorum, zira eklemeler yapmayı da seviyorum!
Cevap yaz