Nohut haşlama süreciyle ilgili detayları okuduğumda, özellikle nohutun seçimi ve hazırlığına dair verdiğiniz bilgiler dikkatimi çekti. Nohutların renginin ve boyutunun, pişirme süresine nasıl etki ettiğini öğrenmek benim için oldukça bilgilendiriciydi. Yıkanma ve sıcak suya koyma aşamaları da oldukça önemli görünüyor. Sizce, eğer bu aşamalara dikkat edilmezse, haşlanan nohutların lezzetinde bir kayıp yaşanır mı? Ayrıca, alternatif yöntemlerden birini denemek istesem, sizin öneriniz hangisi olurdu?
Nohut haşlama süreciyle ilgili detayları okuduğumda, özellikle nohutun seçimi ve hazırlığına dair verdiğiniz bilgiler dikkatimi çekti. Nohutların renginin ve boyutunun, pişirme süresine nasıl etki ettiğini öğrenmek benim için oldukça bilgilendiriciydi. Yıkanma ve sıcak suya koyma aşamaları da oldukça önemli görünüyor. Sizce, eğer bu aşamalara dikkat edilmezse, haşlanan nohutların lezzetinde bir kayıp yaşanır mı? Ayrıca, alternatif yöntemlerden birini denemek istesem, sizin öneriniz hangisi olurdu?
Cevap yaz