Tavuk nohut pilavı yaparken en çok zorlandığım nokta pirinçlerin iyi yıkanması oldu. Gerçekten de pirinçleri nişastasını salması için bekletmek, pilavın tane tane olmasına çok yardımcı oluyor mu? Ayrıca, tavuk suyu kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Sizce, pilavı karıştırmadan pişirmek gerçekten de yapısını korumasına yardımcı oluyor mu? Dinlendirme aşamasında kapağı kapalı tutmanın buharın pişmeye katkı sağladığını gözlemlediniz mi? Bu tarifteki püf noktalarına gerçekten dikkat edince sonuçta ne kadar fark yaratıyor?
Tavuk nohut pilavı yaparken en çok zorlandığım nokta pirinçlerin iyi yıkanması oldu. Gerçekten de pirinçleri nişastasını salması için bekletmek, pilavın tane tane olmasına çok yardımcı oluyor mu? Ayrıca, tavuk suyu kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini merak ediyorum. Sizce, pilavı karıştırmadan pişirmek gerçekten de yapısını korumasına yardımcı oluyor mu? Dinlendirme aşamasında kapağı kapalı tutmanın buharın pişmeye katkı sağladığını gözlemlediniz mi? Bu tarifteki püf noktalarına gerçekten dikkat edince sonuçta ne kadar fark yaratıyor?
Cevap yaz