Nohutu gece ıslatmadan haşlamak istediğimde hangi yöntemi denemem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Hızlı haşlama yöntemini denesem mi, yoksa düdüklü tencere ile pişirmeyi mi tercih etsem? Ayrıca, nohudun yumuşaması için pişirme süresini nasıl ayarlamalıyım? Baharat eklemek lezzetini artırır mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Nohutu gece ıslatmadan haşlamak istediğimde hangi yöntemi denemem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Hızlı haşlama yöntemini denesem mi, yoksa düdüklü tencere ile pişirmeyi mi tercih etsem? Ayrıca, nohudun yumuşaması için pişirme süresini nasıl ayarlamalıyım? Baharat eklemek lezzetini artırır mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz