Nohut k�ymal� tarifini denemek istiyorum ama bazı aşamalar kafamı karıştırıyor. Özellikle nohutu bir gece önceden ıslatma işlemi neden bu kadar önemli? Eğer unutsam, nohutları aynı gün kullanabilir miyim yoksa bu, yemeğin tadını çok etkiler mi? Ayrıca soğan ve sarımsakları soteledikten sonra k�ymayı ne kadar kavurmam gerektiği konusunda bir ipucu verir misiniz? Yemeğin daha lezzetli olması için başka hangi malzemeleri ekleyebilirim?
Nohut k�ymal� tarifini denemek istiyorum ama bazı aşamalar kafamı karıştırıyor. Özellikle nohutu bir gece önceden ıslatma işlemi neden bu kadar önemli? Eğer unutsam, nohutları aynı gün kullanabilir miyim yoksa bu, yemeğin tadını çok etkiler mi? Ayrıca soğan ve sarımsakları soteledikten sonra k�ymayı ne kadar kavurmam gerektiği konusunda bir ipucu verir misiniz? Yemeğin daha lezzetli olması için başka hangi malzemeleri ekleyebilirim?
Cevap yaz