Nohutun kaynar su ile ıslatılmasının avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben, bu yöntemin hız açısından çok pratik olduğunu düşünüyorum. Özellikle acil durumlarda yemek hazırlarken bu yöntemi kullanmak harika bir çözüm gibi görünüyor. Ancak, soğuk su ile ıslatmanın daha lezzetli ve besin değeri yüksek sonuçlar verdiği de söyleniyor. Sizce hangi yöntemi tercih etmek daha mantıklı? Zaman kısıtlaması olduğunda kaynar su ile ıslatma, uzun sürede daha iyi sonuç almak içinse soğuk su ile ıslatma en iyisi mi?
Nohutun kaynar su ile ıslatılmasının avantajları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben, bu yöntemin hız açısından çok pratik olduğunu düşünüyorum. Özellikle acil durumlarda yemek hazırlarken bu yöntemi kullanmak harika bir çözüm gibi görünüyor. Ancak, soğuk su ile ıslatmanın daha lezzetli ve besin değeri yüksek sonuçlar verdiği de söyleniyor. Sizce hangi yöntemi tercih etmek daha mantıklı? Zaman kısıtlaması olduğunda kaynar su ile ıslatma, uzun sürede daha iyi sonuç almak içinse soğuk su ile ıslatma en iyisi mi?
Cevap yaz