Nohutun önceden ıslatılmasının faydaları gerçekten de çok ilginç. Peki, ıslatma işlemi yapmadan haşlarsak, gerçekten de pişirme süresi uzayacak mı? Ayrıca, sert dokularla karşılaşmamak için hangi ıslatma yöntemini denemek daha etkili olur? Sindirim sorunları yaşamamak için neler yapmalıyız? Bu konuda kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Nohutun önceden ıslatılmasının faydaları gerçekten de çok ilginç. Peki, ıslatma işlemi yapmadan haşlarsak, gerçekten de pişirme süresi uzayacak mı? Ayrıca, sert dokularla karşılaşmamak için hangi ıslatma yöntemini denemek daha etkili olur? Sindirim sorunları yaşamamak için neler yapmalıyız? Bu konuda kişisel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz