Kuru fasulye ve nohutu bekletme yöntemlerini denedikten sonra, gerçekten bu sürelerin pişirme süresini kısaltıp kısaltmadığına dair bir deneyim yaşadınız mı? Özellikle soğuk su ile bekletmenin ardından pişirdiğinizde, lezzet ve yumuşaklık farkını nasıl buldunuz? Ayrıca, sıcak su ile bekletmenin besin değerlerini etkilediğini düşünür müsünüz? Bu konudaki gözlemleriniz benim için çok değerli.
Kuru fasulye ve nohutu bekletme yöntemlerini denedikten sonra, gerçekten bu sürelerin pişirme süresini kısaltıp kısaltmadığına dair bir deneyim yaşadınız mı? Özellikle soğuk su ile bekletmenin ardından pişirdiğinizde, lezzet ve yumuşaklık farkını nasıl buldunuz? Ayrıca, sıcak su ile bekletmenin besin değerlerini etkilediğini düşünür müsünüz? Bu konudaki gözlemleriniz benim için çok değerli.
Cevap yaz