Nohutun islatılmadan haşlanıp haşlanamayacağı konusunda ne düşündüğünüz? Islatma işleminin sağladığı avantajlar göz önünde bulundurulduğunda, islatmadan haşlamanın besin değerini ve sindirilebilirliği etkileyip etkilemediği konusunda merak ettiklerim var. Hızlı haşlama ve düşük ısıda uzun süre pişirme yöntemleri ile nohut pişirmenin sonuçları sizce nasıl olur? Bu yöntemleri denediniz mi? Ayrıca, acil durumlarda bu yöntemleri tercih etmek zorunda kaldığınızda, nohutun lezzeti ve dokusu açısından bir değişiklik hissediyor musunuz?
Nohutun islatılmadan haşlanıp haşlanamayacağı konusunda ne düşündüğünüz? Islatma işleminin sağladığı avantajlar göz önünde bulundurulduğunda, islatmadan haşlamanın besin değerini ve sindirilebilirliği etkileyip etkilemediği konusunda merak ettiklerim var. Hızlı haşlama ve düşük ısıda uzun süre pişirme yöntemleri ile nohut pişirmenin sonuçları sizce nasıl olur? Bu yöntemleri denediniz mi? Ayrıca, acil durumlarda bu yöntemleri tercih etmek zorunda kaldığınızda, nohutun lezzeti ve dokusu açısından bir değişiklik hissediyor musunuz?
Cevap yaz