Nohutun düdüklü tencerede haşlanma süresiyle ilgili olarak, ıslatılmış nohutların genelde 15-20 dakika arasında pişirileceğini öğrenmek beni oldukça bilgilendirdi. Peki, bu süreyi tam olarak ayarlamak için hangi faktörlere dikkat etmeliyim? Nohutun yaşı ve kalitesi dışında başka neleri göz önünde bulundurmalıyım? Ayrıca, nohutun pişme süresini etkileyen herhangi bir ipucu ya da püf noktası var mı?
Nohutun düdüklü tencerede haşlanma süresiyle ilgili olarak, ıslatılmış nohutların genelde 15-20 dakika arasında pişirileceğini öğrenmek beni oldukça bilgilendirdi. Peki, bu süreyi tam olarak ayarlamak için hangi faktörlere dikkat etmeliyim? Nohutun yaşı ve kalitesi dışında başka neleri göz önünde bulundurmalıyım? Ayrıca, nohutun pişme süresini etkileyen herhangi bir ipucu ya da püf noktası var mı?
Cevap yaz