Nohut yemeği yapma konusunda bu kadar detaylı bir bilgi sunulması gerçekten çok faydalı! Özellikle gıda hazırlığına önem veren biri olarak, nohutun önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Peki, etli versiyonunu yaparken etin hangi kısmının daha lezzetli olduğunu düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin kısaltılması için düdüklü tencere kullanmanın avantajlarını da merak ediyorum. Bu tarifin sizde bıraktığı izlenimleri ve diğer malzemelerle yapılan farklı versiyonlarını duymak isterim!
Nohut yemeği yapma konusunda bu kadar detaylı bir bilgi sunulması gerçekten çok faydalı! Özellikle gıda hazırlığına önem veren biri olarak, nohutun önceden ıslatılması gerektiğini öğrenmek benim için yeni bir bilgi oldu. Peki, etli versiyonunu yaparken etin hangi kısmının daha lezzetli olduğunu düşünüyorsunuz? Ayrıca, pişirme süresinin kısaltılması için düdüklü tencere kullanmanın avantajlarını da merak ediyorum. Bu tarifin sizde bıraktığı izlenimleri ve diğer malzemelerle yapılan farklı versiyonlarını duymak isterim!
Cevap yaz