Nohut yemeğini düdüklüde hazırlamak çok pratik görünüyor. Özellikle nohutun 8 saat önceden ıslatılması gerektiğini belirtmeniz, pişirme süresinin kısalması açısından önemli bir detay. Peki, bu tarifte soğan ve sarımsakları kavururken nelere dikkat etmeliyiz? Ayrıca, domateslerin suyunu salıp çekmesi ne kadar sürüyor? Bu aşamada dikkat edilmesi gereken özel bir nokta var mı?
Nohut yemeğini düdüklüde hazırlamak çok pratik görünüyor. Özellikle nohutun 8 saat önceden ıslatılması gerektiğini belirtmeniz, pişirme süresinin kısalması açısından önemli bir detay. Peki, bu tarifte soğan ve sarımsakları kavururken nelere dikkat etmeliyiz? Ayrıca, domateslerin suyunu salıp çekmesi ne kadar sürüyor? Bu aşamada dikkat edilmesi gereken özel bir nokta var mı?
Cevap yaz