Nohut yemeği neden kararır? Bu konuda çok şey duydum ama hala tam olarak emin değilim. Oksidasyon sürecinin etkisi olduğunu biliyorum, ama düşük kaliteli nohut kullanımı da önemli bir faktör mü? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmezsek gerçekten kararması mümkün mü? Nohutları önceden ıslatmanın bu konuda ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Tuzun ne zaman eklenmesi gerektiği konusunda da kafam karışık. Doğru yöntemleri uygulamak için nelere dikkat etmem gerek? Herkesin bu konuda farklı görüşleri var, en güvenilir yöntem hangisi?
Nohut yemeği neden kararır? Bu konuda çok şey duydum ama hala tam olarak emin değilim. Oksidasyon sürecinin etkisi olduğunu biliyorum, ama düşük kaliteli nohut kullanımı da önemli bir faktör mü? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığına dikkat etmezsek gerçekten kararması mümkün mü? Nohutları önceden ıslatmanın bu konuda ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Tuzun ne zaman eklenmesi gerektiği konusunda da kafam karışık. Doğru yöntemleri uygulamak için nelere dikkat etmem gerek? Herkesin bu konuda farklı görüşleri var, en güvenilir yöntem hangisi?
Cevap yaz