Nohutun haşlanma süresi hakkında birçok detay paylaşıldığını görüyorum. Özellikle nohutun önceden ıslatılması gerektiği ve bunun pişirme süresini kısaltacağı bilgisi çok önemli. Peki, siz hiç haşlamadan önce nohutları farklı bir şekilde hazırlamayı denediniz mi? Örneğin, ıslatmadan direkt haşlamanın tadı nasıl olur? Ayrıca, düdüklü tencere kullanarak kısaltılan süre hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısa süreli pişirme ile lezzet arasında bir dengenin olup olmadığını merak ediyorum.
Nohutun haşlanma süresi hakkında birçok detay paylaşıldığını görüyorum. Özellikle nohutun önceden ıslatılması gerektiği ve bunun pişirme süresini kısaltacağı bilgisi çok önemli. Peki, siz hiç haşlamadan önce nohutları farklı bir şekilde hazırlamayı denediniz mi? Örneğin, ıslatmadan direkt haşlamanın tadı nasıl olur? Ayrıca, düdüklü tencere kullanarak kısaltılan süre hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısa süreli pişirme ile lezzet arasında bir dengenin olup olmadığını merak ediyorum.
Cevap yaz