Nohut suyunu evde hazırlamak oldukça pratik görünüyor. Bir gece önceden nohutları ıslatmanın faydasını merak ediyorum, bu gerçekten suyun daha kolay çıkmasını sağlıyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin 1-1.5 saat olması, nohutların yeterince yumuşak olmasını sağlamak için yeterli mi? Nohut suyu hazırladıktan sonra, lezzetini artırmak için eklediğiniz tuz ve limon suyu gibi malzemeleri de denemek ilginç olabilir. Ayrıca, bu içeceği günlük rutininize nasıl dahil ediyorsunuz? Ben de denemek isterim!
Nohut suyunu evde hazırlamak oldukça pratik görünüyor. Bir gece önceden nohutları ıslatmanın faydasını merak ediyorum, bu gerçekten suyun daha kolay çıkmasını sağlıyor mu? Ayrıca, pişirme süresinin 1-1.5 saat olması, nohutların yeterince yumuşak olmasını sağlamak için yeterli mi? Nohut suyu hazırladıktan sonra, lezzetini artırmak için eklediğiniz tuz ve limon suyu gibi malzemeleri de denemek ilginç olabilir. Ayrıca, bu içeceği günlük rutininize nasıl dahil ediyorsunuz? Ben de denemek isterim!
Cevap yaz