Nohut sulusunu ilk kez yapmayı düşünüyorum. Öncelikle nohutları bir gece önceden suya koymak gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Bu adım, yemeğin lezzetini artırmak için gerçekten önemli mi? Ayrıca, zeytinyağında soğanları pembeleştirirken ne kadar kavurmam gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Havuç ve domates ekleme aşamasında, hangi tür domatesin daha iyi sonuç vereceği hakkında bir fikriniz var mı? Son olarak, kuru nanenin eklenmesi yemeğin tadını nasıl etkiliyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Nohut sulusunu ilk kez yapmayı düşünüyorum. Öncelikle nohutları bir gece önceden suya koymak gerektiğini öğrenmek beni şaşırttı. Bu adım, yemeğin lezzetini artırmak için gerçekten önemli mi? Ayrıca, zeytinyağında soğanları pembeleştirirken ne kadar kavurmam gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Havuç ve domates ekleme aşamasında, hangi tür domatesin daha iyi sonuç vereceği hakkında bir fikriniz var mı? Son olarak, kuru nanenin eklenmesi yemeğin tadını nasıl etkiliyor? Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Cevap yaz