Nohut mayası ile yoğurt yapım sürecini denemek harika bir fikir! Nohutların bir gece önceden ıslatılması ve ardından pişirilmesi oldukça önemli görünüyor. Püre haline getirildikten sonra mayanın oluşum sürecinin nasıl işlediğini merak ediyorum. Özellikle mayalanma sırasında dikkat edilmesi gereken sıcaklık ve bekleme süreleri, yoğurdun kalitesini etkiliyor mu? Ayrıca, bu yoğurdun tadını meyve veya bal ile zenginleştirmek, bence oldukça lezzetli bir alternatif sunuyor. Başka önerileriniz var mı?
Nohut mayası ile yoğurt yapım sürecini denemek harika bir fikir! Nohutların bir gece önceden ıslatılması ve ardından pişirilmesi oldukça önemli görünüyor. Püre haline getirildikten sonra mayanın oluşum sürecinin nasıl işlediğini merak ediyorum. Özellikle mayalanma sırasında dikkat edilmesi gereken sıcaklık ve bekleme süreleri, yoğurdun kalitesini etkiliyor mu? Ayrıca, bu yoğurdun tadını meyve veya bal ile zenginleştirmek, bence oldukça lezzetli bir alternatif sunuyor. Başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz