Nohutun ıslatılmadan pişirilip pişirilemeyeceği konusunda ne düşünüyorsun? Eğer ben ıslatmadan pişirirsem, nohutun doku ve lezzetinde bir kayıp yaşar mıyım? Ayrıca, pişirme sürelerinin uzaması beni endişelendiriyor; bu konuda ne kadar deneyimin var? Hızlı pişirme yöntemleri gerçekten işe yarıyor mu, yoksa sonuçta farklı bir tat mı elde ediyorum?
Nohutun ıslatılmadan pişirilip pişirilemeyeceği konusunda ne düşünüyorsun? Eğer ben ıslatmadan pişirirsem, nohutun doku ve lezzetinde bir kayıp yaşar mıyım? Ayrıca, pişirme sürelerinin uzaması beni endişelendiriyor; bu konuda ne kadar deneyimin var? Hızlı pişirme yöntemleri gerçekten işe yarıyor mu, yoksa sonuçta farklı bir tat mı elde ediyorum?
Cevap yaz