Nohut haşlarken karbonat eklemenin en uygun zamanı kaynamaya başladıktan sonradır. Önceden ıslatılmış nohutların daha iyi yumuşamasını sağlamak için bu aşamada dikkatli olmak gerekiyor. Karbonatı eklemeden önce suyun kaynaması ve en az 10 dakika kaynatılması gerektiği belirtiliyor. Acaba bu adımları uygulamakta zorlanıyor musun? Ayrıca, karbonatın miktarına dikkat edilmesi gerektiği de vurgulanıyor, bu konuda ne düşünüyorsun? Nohutların tadında değişiklik olmaması için nasıl bir yöntem izlemeyi planlıyorsun?
Nohut haşlarken karbonat eklemenin en uygun zamanı kaynamaya başladıktan sonradır. Önceden ıslatılmış nohutların daha iyi yumuşamasını sağlamak için bu aşamada dikkatli olmak gerekiyor. Karbonatı eklemeden önce suyun kaynaması ve en az 10 dakika kaynatılması gerektiği belirtiliyor. Acaba bu adımları uygulamakta zorlanıyor musun? Ayrıca, karbonatın miktarına dikkat edilmesi gerektiği de vurgulanıyor, bu konuda ne düşünüyorsun? Nohutların tadında değişiklik olmaması için nasıl bir yöntem izlemeyi planlıyorsun?
Cevap yaz