Kemikli et ve nohut yemeği tarifini okuduktan sonra, özellikle kış aylarında böyle doyurucu bir yemeğin ne kadar iyi geleceğini düşündüm. Nohutları bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısaltması çok pratik bir yöntem. Peki, etleri kavururken lezzetini artırmak için başka hangi baharatları eklemek faydalı olur? Ayrıca, yemeğin yanına ekleyeceğim sebzeler hakkında ne önerirsiniz? Havuç ya da patates harika bir seçenek gibi görünüyor. Yemeğin üzerine taze otlar eklemek de hem görünümünü hem de lezzetini artıracaktır. Sizin için en ideal servis şekli nedir, pilav mı yoksa ekmek mi?
Kemikli et ve nohut yemeği tarifini okuduktan sonra, özellikle kış aylarında böyle doyurucu bir yemeğin ne kadar iyi geleceğini düşündüm. Nohutları bir gece önceden ıslatmanın pişirme süresini kısaltması çok pratik bir yöntem. Peki, etleri kavururken lezzetini artırmak için başka hangi baharatları eklemek faydalı olur? Ayrıca, yemeğin yanına ekleyeceğim sebzeler hakkında ne önerirsiniz? Havuç ya da patates harika bir seçenek gibi görünüyor. Yemeğin üzerine taze otlar eklemek de hem görünümünü hem de lezzetini artıracaktır. Sizin için en ideal servis şekli nedir, pilav mı yoksa ekmek mi?
Cevap yaz