Nohut yemeği yapmak için islatmadan pişirme yöntemi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Özellikle nohudun pişirme süresi, kalitesine göre nasıl değişiyor? Ayrıca, baharatları kişisel tercihlere göre ayarlamak mümkün mü? Yemek piştikten sonra dinlendirmek neden önemli? Bu adımları izleyerek gerçekten kısa sürede lezzetli bir yemek elde edebilir miyim?
Nohut yemeği yapmak için islatmadan pişirme yöntemi hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum. Özellikle nohudun pişirme süresi, kalitesine göre nasıl değişiyor? Ayrıca, baharatları kişisel tercihlere göre ayarlamak mümkün mü? Yemek piştikten sonra dinlendirmek neden önemli? Bu adımları izleyerek gerçekten kısa sürede lezzetli bir yemek elde edebilir miyim?
Cevap yaz