Nohut yemeği tarifini okuduğumda, düdüklü tencere olmadan pişirme sürecinin sabır gerektirdiğini fark ettim. Nohutları bir gece önceden ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Peki, bu uzun pişirme süresince nohutların yumuşayıp yumuşamadığını nasıl kontrol ediyorsunuz? Ayrıca, baharatları damak tadına göre ayarlamak gerçekten lezzeti artırıyor mu? Bu şekilde pişirilen nohut yemeği, sofralarda nasıl bir yer ediniyor?
Nohut yemeği tarifini okuduğumda, düdüklü tencere olmadan pişirme sürecinin sabır gerektirdiğini fark ettim. Nohutları bir gece önceden ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamanız çok yerinde. Peki, bu uzun pişirme süresince nohutların yumuşayıp yumuşamadığını nasıl kontrol ediyorsunuz? Ayrıca, baharatları damak tadına göre ayarlamak gerçekten lezzeti artırıyor mu? Bu şekilde pişirilen nohut yemeği, sofralarda nasıl bir yer ediniyor?
Cevap yaz