Bamya ile nohutlu etli yemeğini yaparken, bamyaların temizlenmesi aşamasında neye dikkat etmeliyim? Özellikle taze bamyaların yapraklarını ve saplarını ayırmakta zorlandım, bu konuda bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi boyunca etlerin suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre kavurmam gerektiğini merak ediyorum. Domatesleri ekledikten sonra karıştırma süresi de önemli mi? Bunları öğrenmek isterim.
Bamya ile nohutlu etli yemeğini yaparken, bamyaların temizlenmesi aşamasında neye dikkat etmeliyim? Özellikle taze bamyaların yapraklarını ve saplarını ayırmakta zorlandım, bu konuda bir ipucu verebilir misiniz? Ayrıca, yemeğin pişirme süresi boyunca etlerin suyunu salıp çekmesi için ne kadar süre kavurmam gerektiğini merak ediyorum. Domatesleri ekledikten sonra karıştırma süresi de önemli mi? Bunları öğrenmek isterim.
Cevap yaz