Nohut yemeği hazırlarken özellikle nohutun ıslatılması gerektiğini biliyor muydunuz? Bu işlem gerçekten yemeğin pişme süresini kısaltıyor. Sade nohut yemeği yaparken, soğan ve sarımsakları kavurduktan sonra domates veya salça eklemek de lezzeti artırıyor. Sizce de bu adımların her biri yemeğin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, yanında pilav ve turşu ile servis etmek harika bir fikir, değil mi?
Nohut yemeği hazırlarken özellikle nohutun ıslatılması gerektiğini biliyor muydunuz? Bu işlem gerçekten yemeğin pişme süresini kısaltıyor. Sade nohut yemeği yaparken, soğan ve sarımsakları kavurduktan sonra domates veya salça eklemek de lezzeti artırıyor. Sizce de bu adımların her biri yemeğin tadını nasıl etkiliyor? Ayrıca, yanında pilav ve turşu ile servis etmek harika bir fikir, değil mi?
Cevap yaz