Nohutlu yahniyi ilk kez denemek isteyen biri olarak, malzemeleri hazırlarken en çok hangi sebzeleri eklememi önerirsiniz? Ayrıca, baharat seçiminde kimyon ya da pul biber kullanmanın lezzeti ne kadar etkileyebilir? Ayrıca, vejetaryen versiyonunu yapmak istesem, hangi sebzeleri kullanmalıyım? Bu tarifin pratikliği beni cezbediyor, ama lezzetinin de ön planda olmasını istiyorum.
Nohutlu yahniyi ilk kez denemek isteyen biri olarak, malzemeleri hazırlarken en çok hangi sebzeleri eklememi önerirsiniz? Ayrıca, baharat seçiminde kimyon ya da pul biber kullanmanın lezzeti ne kadar etkileyebilir? Ayrıca, vejetaryen versiyonunu yapmak istesem, hangi sebzeleri kullanmalıyım? Bu tarifin pratikliği beni cezbediyor, ama lezzetinin de ön planda olmasını istiyorum.
Cevap yaz