Nohut yemeği ve pilavı hazırlamak için gereken adımları okudum, gerçekten de oldukça pratik görünüyor. Nohutları bir gece önceden ıslatmak, yemeğin lezzetini artırmak için önemli bir adım gibi. Ayrıca, soğan ve sarımsak kullanarak yemeğe derin bir tat katmak da harika bir fikir. Pilavın tane tane olması için pirinci kavurmak gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Peki, nohut yemeği yaparken mutlaka kullanılması gereken bir baharat var mı, ya da farklı baharatlar eklemeyi tercih edenler için önerilerin var mı?
Nohut yemeği ve pilavı hazırlamak için gereken adımları okudum, gerçekten de oldukça pratik görünüyor. Nohutları bir gece önceden ıslatmak, yemeğin lezzetini artırmak için önemli bir adım gibi. Ayrıca, soğan ve sarımsak kullanarak yemeğe derin bir tat katmak da harika bir fikir. Pilavın tane tane olması için pirinci kavurmak gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Peki, nohut yemeği yaparken mutlaka kullanılması gereken bir baharat var mı, ya da farklı baharatlar eklemeyi tercih edenler için önerilerin var mı?
Cevap yaz