Etli nohut yemeği hazırlarken, nohutların bir gece önceden suya konulması gerektiğini öğrendiğimde, gerçekten faydalı bir ipucu olduğunu düşündüm. Bu sayede nohutlar daha hızlı pişiyor. Ayrıca etin kavrulması sırasında soğan ve sarımsak eklenmesi yemeğin lezzetini artırıyor. Peki, sizce bu aşamaların her biri ne kadar önemli? Özellikle baharatların eklenmesi konusunda farklı tercihler yapılıyor mu? Yemeği zenginleştirmek için başka hangi malzemeleri kullanmayı önerirsiniz?
Etli nohut yemeği hazırlarken, nohutların bir gece önceden suya konulması gerektiğini öğrendiğimde, gerçekten faydalı bir ipucu olduğunu düşündüm. Bu sayede nohutlar daha hızlı pişiyor. Ayrıca etin kavrulması sırasında soğan ve sarımsak eklenmesi yemeğin lezzetini artırıyor. Peki, sizce bu aşamaların her biri ne kadar önemli? Özellikle baharatların eklenmesi konusunda farklı tercihler yapılıyor mu? Yemeği zenginleştirmek için başka hangi malzemeleri kullanmayı önerirsiniz?
Cevap yaz