Nohutu ıslatmadan düdüklü tencerede pişirmek gerçekten pratik bir yöntem mi? Özellikle zaman kısıtlaması olduğunda bu yöntemi denemek istiyorum. Nohutun besin değerlerinin korunması açısından bu yöntem etkili olur mu? Ayrıca, düdüklü tencerede pişirme süresi ve ekleyeceğim baharatlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Nohutları pişirdikten sonra hangi tariflerde kullanabilirim?
Nohutu ıslatmadan düdüklü tencerede pişirmek gerçekten pratik bir yöntem mi? Özellikle zaman kısıtlaması olduğunda bu yöntemi denemek istiyorum. Nohutun besin değerlerinin korunması açısından bu yöntem etkili olur mu? Ayrıca, düdüklü tencerede pişirme süresi ve ekleyeceğim baharatlar hakkında daha fazla bilgi verebilir misin? Nohutları pişirdikten sonra hangi tariflerde kullanabilirim?
Cevap yaz