Nohutun hızlı haşlanması hakkında önerilen yöntemleri denemek ilginç. Özellikle basınçlı pişirici kullanmanın bu kadar kısa sürede sonuç vermesi gerçekten etkileyici. Peki, kaynar su yöntemini uyguladıktan sonra nohutların yumuşaklığını nasıl kontrol ediyorsun? Ayrıca, haşlanmış nohutları saklama konusunda hangi yöntemleri tercih ediyorsun? Dondurma işlemi sonrasında lezzetlerinde bir değişiklik oluyor mu?
Nohutun hızlı haşlanması hakkında önerilen yöntemleri denemek ilginç. Özellikle basınçlı pişirici kullanmanın bu kadar kısa sürede sonuç vermesi gerçekten etkileyici. Peki, kaynar su yöntemini uyguladıktan sonra nohutların yumuşaklığını nasıl kontrol ediyorsun? Ayrıca, haşlanmış nohutları saklama konusunda hangi yöntemleri tercih ediyorsun? Dondurma işlemi sonrasında lezzetlerinde bir değişiklik oluyor mu?
Cevap yaz