Nohutun kabuğunu soymak gerçekten de yemeklerde büyük bir fark yaratıyor. Haşlama yöntemiyle kabukların yumuşaması oldukça pratik görünüyor, ama sıcak suya batırmak da hızlı bir çözüm sunuyor. Mikrodalga kullanmak ise zaman kazandırabilir mi? Dondurma yöntemi de ilginç, kabukların çözülmesiyle kolayca ayrılması söz konusu. Elle soymak zaman alıcı ama belki de en etkin yöntemlerden biri. Peki, bu yöntemlerden hangisini denemek daha etkili oldu sizin için? Kabukların çıkarılmasının sindirim sorunlarına yol açabileceği bilgisi de dikkat çekici, hassas bir sindirim sistemine sahip olanlar için hangisi daha uygun?
Nohutun kabuğunu soymak gerçekten de yemeklerde büyük bir fark yaratıyor. Haşlama yöntemiyle kabukların yumuşaması oldukça pratik görünüyor, ama sıcak suya batırmak da hızlı bir çözüm sunuyor. Mikrodalga kullanmak ise zaman kazandırabilir mi? Dondurma yöntemi de ilginç, kabukların çözülmesiyle kolayca ayrılması söz konusu. Elle soymak zaman alıcı ama belki de en etkin yöntemlerden biri. Peki, bu yöntemlerden hangisini denemek daha etkili oldu sizin için? Kabukların çıkarılmasının sindirim sorunlarına yol açabileceği bilgisi de dikkat çekici, hassas bir sindirim sistemine sahip olanlar için hangisi daha uygun?
Cevap yaz