Nohut yemeğini ıslatmadan yapmayı denediniz mi? Sonuçta elde ettiğiniz lezzet ve dokunun ıslatılmış nohuttan ne kadar farklı olduğunu merak ediyorum. Islatmadan pişirdiğinizde nohudun sert kalması ve lezzetinin tam olarak ortaya çıkmaması gibi durumlarla karşılaştığınız oldu mu? Ayrıca, ıslatma işleminin pişirme süresini kısaltması ve yemeğe kattığı aromalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısacası, ıslatma yapmanın gerçekten bu kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz?
Nohut yemeğini ıslatmadan yapmayı denediniz mi? Sonuçta elde ettiğiniz lezzet ve dokunun ıslatılmış nohuttan ne kadar farklı olduğunu merak ediyorum. Islatmadan pişirdiğinizde nohudun sert kalması ve lezzetinin tam olarak ortaya çıkmaması gibi durumlarla karşılaştığınız oldu mu? Ayrıca, ıslatma işleminin pişirme süresini kısaltması ve yemeğe kattığı aromalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kısacası, ıslatma yapmanın gerçekten bu kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz?
Cevap yaz