Nohut haşlama süresi hakkında verdiğiniz bilgiler oldukça detaylı. Özellikle nohutun ön hazırlık aşamasının, pişirme süresini nasıl etkilediğini belirtmeniz çok faydalı. Peki, 8 saat önceden ıslatmanın dışında, nohutun daha yumuşak olması için başka bir yöntem var mı? Ayrıca, düdüklü tencerede haşlama süresi ile klasik tencere arasında bu kadar büyük bir fark olması, haşlama süresini ayarlarken dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Nohut haşlama süresi hakkında verdiğiniz bilgiler oldukça detaylı. Özellikle nohutun ön hazırlık aşamasının, pişirme süresini nasıl etkilediğini belirtmeniz çok faydalı. Peki, 8 saat önceden ıslatmanın dışında, nohutun daha yumuşak olması için başka bir yöntem var mı? Ayrıca, düdüklü tencerede haşlama süresi ile klasik tencere arasında bu kadar büyük bir fark olması, haşlama süresini ayarlarken dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz